Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cardano

Wij zijn Cardano

Niet de cryptocurrency, maar een in Rotterdam gebaseerde asset manager met een focus op risicomanagement en pensioenen. We bestaan sinds 2000 en met onze pioniersgeest en expertise als duurzame pensioenbelegger streven we naar betere pensioenoplossingen voor iedereen. We zijn wat eigenwijs en hebben een afwijkende kijk op financiële markten en wiskundige modellen. Met een unieke benadering van risico dagen we de status quo uit!

Over de workshop

Tijdens de Asset Management Day van de Investment Week nodigen we jullie uit om een uitdagend spel met ons te spelen: de PensionSim! Jullie worden voor even pensioenfonds-bestuurder en gaan met elkaar de concurrentie aan. Als team zit je zelf aan de knoppen en maak je de belangrijke beslissingen over de beleggingsmix, risicoafdekkingen en indexaties voor deelnemers. We doorleven een onzeker toekomstscenario van 15 jaar. Durf je deze uitdaging aan?

De PensionSim wordt veelvuldig door Cardano ingezet bij besturen en beleggingscommissie van pensioenfondsen. Gamification is namelijk een krachtige manier om een nieuwe strategie te doorleven voordat je tot implementatie overgaat.

We verwelkomen jullie graag op 24 mei om met elkaar de strijd aan te gaan om het meest succesvolle pensioenfonds van Nederland te worden!

De PensionSim die je als deelnemer tijdens de workshop mag gebruiken.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.